Vi har haft besökAv våran bästa kompis Elvis...matte & husses barnbarn (ett av dom, det finns tre till)Man ska hålla sig väl med såna här små gossar.Mums! Det är gott med Pizza.Du har ju lite kvar...ser jag.Så här får man inte kladda...bäst jag torkar upp efter honom.Hjälp...jag når ju inte.Kom igen nu..grabben. Kasta ner maten bara. Vi torkar golvet.Neej, vad gör du? Du skulle ju kasta ner maten på golvet...sa jag ju!Du...Snälla....Snålis!!!!Yes!!! Matregn, Matregn......Åh, det faller Pizza från skyn. Himmel och plättar...så underbart.Åh, vad jag tycker om dig. Du är den bästa...den finaste...gulligaste...roligaste lilla pys jag någonsin har träffat.Du kan få gosa lite med mig nu...om du vill.Ja..du kan till och med få använda mig som kudde.

Det är härligt med små grabbar...men man blir lite trött av dom också. Tänk på det innan ni ber matte och husse om småkryp i familjen ;o)

Mina vänners ord
Min vän: malte o snokas

hej flickor! ni är lika stiliga som vanligt! de där små människorna brukar vara bra på att matas! matte är inte överdrivet förtjust i dom så det blir inga här men vi lånar gärna andras o pussar på! smack!

2010-01-26 @ 17:05:01
URL: http://www.cybertaxarna.blogspot.com
Min vän: sweetmama

Vad mysigt med en sån trevlig gäst ;o)

2010-01-26 @ 18:18:00
URL: http://sweetmama.blogg.se/
Min vän: Valle Vagabond

Så fint ni satt och väntade på matrester ... Och hjälpte till att städa. Det kallar jag bra värdinnor när det är gäster i huset. Trevlig kväll!

2010-01-26 @ 20:08:43
URL: http://vallevagabond.bloggagratis.se/
Min vän: Erica

hej mina hundvänner, elvis, mamma o pappa sakna er, ni kan vääääldigt gärna komma hit hem till oss och torka vårat golv? när kan ni komma?=)vi kan hyra in er varje kväll=) Elvis sakna sin vanna och reta

Min vän: Milton

Gullig och givmild kompis, klart han ligger bra till när ni får smaka pizza och ni får gosa med honom. Jo jag fick bara en snål bit av tårtan, för jag har varit så himla dålig på att äta nyttig mat, är lite tjej galen nu, och har ingen matlust. Kramisar till er tjejor Milton

2010-01-26 @ 21:01:46
URL: http://taxenmilton
Min vän: Torsten

Nää, nu blev jag så där galet avundsjuk igen!!! Matregn och en liten 'fining' som gärna delar med sej....fy sjutton, så bra ni har det!

Här stormar det för fullt nu....men jag trotsar vädret och ger mej ut!

Pussar o kramar!

2010-01-27 @ 13:09:30
URL: http://prinstorsten.blogg.se/
Min vän: Marina

Plötsligt händer det! Det regnar manna från himlen. :D

2010-01-27 @ 14:20:51
URL: http://gallerigavelin.blogg.se/
Min vän: Snygg-Göte såklart

Tjenamoss kusiner!!!!

Här hemma hos oss behövs det inga barnbarn som dräller mat på golvet. Nä det räcker med matte. Tusan vad hon tappar mat och dräller runt. Jag e ju alltid mätt. I bland blir det för mycket.

Kram från Stora stygga vargen!!

2010-01-27 @ 16:56:06
URL: http://colliepojken.blogg.se/
Min vän: Elliot Kung af Upphärad

Mmmm, mums,,"pizza" man är ju Italienare. Bästa maten man kan få. Skicka hit killen så han kan spilla lite här oxå :-)

2010-01-31 @ 13:27:21
URL: http://www.kulan.bloggplatsen.se

Skriv gärna du också:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0