Man får ju skämmas.....Ja inte över att det var så länge sen jag bloggade. Nej jag har ju fullt upp med att hålla ordning här hemma. Både inne och ute. Det är ett himla springande på folk utanför. Och de ringer på dörren och stör. Jag blir så trött, det är jobbigt att skrämma bort alla.Men nu tillbaka till det jag skäms över. Nej, det är inte Havanna, henne har jag drillat ordentligt. Hon är duktig på att skälla och skrämma bort inkräktare.Nej det är ju den här lilla spolingen man får skämmas över. Jo då, han är kaxig och skäller och skräms rätt bra han också. Så där har jag lyckats bra...tycker jag.

Men härom dagen var matte till veterinären med honom. Han skulle vaccineras. Och han skrek som en stucken gris innan sprutan ens var i närheten av nacken. De fick vara flera stycken för att hålla honom stilla och lugn. Tur att jag inte var med i alla fall. Men jag skäms ju ändå.

Sen undrar jag ju lite över varför han skulle vaccineras. Mattes barnbarn fick ju sprutor innan de åkte till Thailand. Men dit ska ju inte vi åka. Vi åker ju bara till Skåne. Och inte behöver man väl vaccinera sig mot skåningar....eller?  Ja inte vet jag, det är sånt jag kan fundera över.

Nospussar från Drottningen på Sjukyrkoberget

RSS 2.0