God Jul på er alla vänner!Tänk så lugnt och skönt jag hade det förra julen. Föga anade jag väl vad som komma skulle..................Här ligger vi, syrran och jag, intet ont anande. Visst såg och hörde vi att matte tittade mycket på datorn, satt i telefon och pratade med någon som vi inte kände igen...men aldrig, aldrig att vi anade detta....Det var den här filuren allt handlade om.Han kom som en virvelvind....glupsk som en oxe. Man fick vara glad om man hann få i sig en enda liten smula.Söt! Jovisst!Men helt livsfarlig, ja ni ser väl!Till och med katten går och gömmer sig.Och det kan man ju förstå.Ni ser väl hur trött jag är, det har varit ett jobbigt år, både för mig.....och lillasyster Havanna.Här är han i närkamp med Havanna.Helt enkelt.....livsfarlig!Själv låg jag mest på en stol och tittade på.Men ibland var jag tvungen att lägga mig i....när Havanna inte klarade av honom.Men visst var han söt....den lilla filuren. Det kan jag inte sticka under stol med...Söt från alla håll och kanter.....Och han växte och växte..........Och vi blev tröttare.....Och tröttare....Men helt plötsligt...händer det....han växer upp till en snygg yngling.Och blir bara snyggare och snyggare.Ja han är ju rent av vacker.Och egentligen så är han ju inte vår lillebror på riktigt...vi bara säger så för att han är yngst. Men nu har han ju fyllt 1 år. Så vi har faktiskt flörtat lite med honom nu under hösten, med blandat resultat.Just nu är det Havanna som flörtar hej villt med honom. Hon flörtar så mycket så matte har stängt in henne i köket.Själv flörtade jag med honom tidigare i höst. Och om jag får säga det själv så var han mer intresserad av mig än av Havanna. Jag kanske luktar ännu godare än vad hon gör. Och dessutom är jag ju så otroligt vacker också. Och ändå...trots att jag luktade så gott och är så vacker, så stängde matte in mig i köket också. Vad är det för sätt? Jag bara undrar!

Ja det var en liten årskrönika från mig...Drottningen på Sjukyrkoberget

Nu väntar vi bara på Tomten, och så hoppas vi att det inte blir en massa raketer och otyg i nyår. Ni kommer väl ihåg vad som hände med vår storkusin Göte förra nyårsafton? Det var ju en hemsk historia, och dessutom alldeles sann!!!

Från oss alla till er alla.....En riktigt, riktigt GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Mina vänners ord
Min vän: Farbror Blå!

Hej mina vänner!

Vilken fin årskrönika. Jag blir bara lite orolig att jag ska få vänta ett helt år innan ni dyker upp igen här på eran fina blogg. Vi kan välan lova varandra att vi ska bli bättre på att blogga? Visst tjejer? Nu till dig fina Kusin lillebror Harry, visst är du stilig, visst är du bra på att gå lös, visst kommer du att strunta i om matte ropar när ni möter andra byrackor. Men för tusan det är välan inget konstigt med det? Va gör dom i din skog? Harry du har blivit en tusan till fin liten kamrat. Jag har lyckats med dig, det känner jag allt.Voffelitass från Farbror Blå en kille lätt att älska!!!

2010-12-19 @ 22:41:39
URL: http://colliepojken.blogg.se/
Min vän: Aamor

Det var länge sen ni skrev nu, vad kul att ni är tillbaka!

Visst blev er lillebror en riktig snygging men jag tror att det ändå var bäst att ni fick vara i köket när ni luktar så gott. Lite svårt att styra känslorna annars!God Jul & Gott Nytt År

2010-12-20 @ 17:41:23
URL: http://aamor.bloggplatsen.se
Min vän: Monica

Älskade Gräta, vilken fin årskrönika!:-)Många julpussar till dig och Havanna:-) God Jul och Gott Nytt År..förhoppningsvis utan raketer!

Många kramar från Tequilaville's

2010-12-20 @ 19:36:10
URL: http://www.tequilavilles.com
Min vän: Edith

Vilken fin årskrönika du skrivit. Det var nog jobbigt för dig och Havanna att få in en sån där liten buse i familjen, men nu tror jag ni älskar honom och aldrig vill bli av med Harry. God Jul o Gott Nytt År önskar Edith o Hilda

2010-12-23 @ 07:29:41
URL: http://parisercollie.blogg.se/
Min vän: Jonna & Svante

Vilken trevlig årskrönika! :)

God jul!

2010-12-23 @ 23:02:54
URL: http://www.jonna.nu
Min vän: Snygg-Göte von Fornborgen

God jul i stugan!!!

Tomten Göte tassar in och delar ut lite collikramar och en och annan puss.

Voffelitass på er och ät mycket köttbullar!!!

2010-12-24 @ 10:16:31
Min vän: Wille

Måste ju bara kika in till er tjejer, ja och ok Harry också, och önska Gott Nytt År till er alla. Näe vi vill inte heller ha en massa raketer här. Inte för att de är så farliga kanske, men de tjuter ju så förskräckligt.

En trevlig liten årskrömnika du gjort tycker jag.

2010-12-28 @ 13:06:16
URL: http://willebus.bloggagratis.se
Min vän: Elliot Kung af Upphärad

Jisses vad rolit att ni är tillbaka, och vilken fin årskrönika. Uj uj vad han har växt och blivit stilig eran lillbrorsa :-)

Ett riktigt Gott Nytt År önskar vi er

Elliot och Kulan

2011-01-01 @ 02:55:00
URL: http://www.kulan.bloggplatsen.se
Min vän: Torsten

Men hallååå tjejer!!! Kul med en årskrönika och jäkligt kul att se er!!!

Eftersom alla helger är slut nu så får jag säga god fortsättning på det nya året och hoppas att vi ses snart igen! Kram på er!

2011-01-11 @ 07:25:16
URL: http://prinstorsten.blogg.se/

Skriv gärna du också:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0