Vems blogg är det här egentligen?

Jag bara undrar.....Men matte! Är du inte riktigt klok, du kan väl inte fota mig när jag ser ut så här. Det var just ett snyggt foto att ha när man ska återta sin blogg.Jag säger som Harry...jag blir så trött.Harry som längtar ut...till Chihuahualigan...de bor på andra sidan planket...och just nu luktar de väldigt gott. Det är många häromkring som luktar gott just nu. Så lillbrorsan är lite prillig nu.Nu har han fått med sig Havanna också...gud så dumma ni ser ut.Jaha, nu tar han sig en svängom med Havanna igen.Så där ja....där åkte hon omkull.Nu leker de kurragömma.Sluta nu...ni förstör möblerna för husse och matte. Förresten...vem är det som har kissat på mattes schäslong????VA???Inte jag.....tralala...Jodå Havanna...jag vet att det är du. Lägg dig här hos mig och se riktigt oskyldig ut...så kanske hon tror att det är Harry.Han dricker ju så mycket vatten i alla fall, så hon kanske går på det.Och fint ska det va...bland Olivträd och Mårbackapelargoner.Jaha...nu är vi utvisade allihop. Jäsiken vad arg hon blev. Det fattar du väl Havanna att man inte kissar på schäslongen. Du får ju säga till när du är kissnödig.Alltså....du fattar ju ingenting..Greta. Det är ju mycket bättre att kissa på mattan eller schäslongen...för då stänker det ju inte på magen, som det gör när man kissar ute. Fattar du?Jag orkar inte diskutera mer med dig...Havanna. Du är en riktig barnrumpa.Nu ska jag berätta vad katten Melvin gjorde härom dagen. Matte hade lagt i lite extra gottis i matskålarna (ja det var innan hon upptäckte att Havanna hade kissat på schäslongen) och sen glömde hon burken på diskbänken. Då hoppade Melvin upp och slickade i sig det som var kvar. Och sen råkade han putta ner burken på golvet.Och vem var snabbast? Jag så klart! Drottningen af Tequilavilles!!!!!!!!!!!!Tänk inte ens tanken Harry...Näpp!

Ja så kan en dag i en Havanaisdrottnings liv se ut!

Mina vänners ord
Min vän: Ragnvi på jobbet...

Skrattar så tårarna rinner!

Kramen!

Ragnvi

2010-08-26 @ 10:30:44
URL: http://rankans.blogg.se/
Min vän: Snygg-Göte von Fornborgen

Tjosan hejsan!!!

Jag blir så jädrans glad när jag får höra talas om att det pinkas inne hos er också. Jag har varit lite orolig för att det kanske e något fel på mina pudlatjejer. Men nu tror jag att dom är normala. Själv håller jag tätt. Det fattar ni välan. Jag e ju Göte som kan stå med bena i kors.

Voffelitass på er kusiner och lillebror Harry vi hörs!!!

2010-08-26 @ 13:31:46
URL: http://colliepojken.blogg.se/
Min vän: Totti

Sån tur att du finns, Greta. så att nån håller ordning på torpet. Vi borde kanske slå oss ihop du och, vi lite äldre och klokare.

2010-08-27 @ 03:23:00
URL: http://www.tottskrutten.bloggagratis.se
Min vän: Ninni

Hahhaha gud vilken härlig story!!Puss på er alla söta hundar&kisse.

2010-08-28 @ 10:17:19
URL: http://ninni.blogg.se/
Min vän: Aamor

Klar du ska passa på att smälla i dig godsakerna när de "serveras" till dig! Hade jag också gjort.

Det är inte så bra att kissa inne när man är vuxen, man måste ju säga till, hör ingen en då så får man tänka över saken!Nospussar

2010-09-10 @ 18:48:18
URL: http://aamor.bloggplatsen.se
Min vän: Torsten

Hallååå tjejerna o Harry!!! Hohooooo....var är ni???

2010-10-18 @ 08:33:02
URL: http://prinstorsten.blogg.se/
Min vän: Elliot Kung af Upphärad

Prinseeeesssorna!!!!! Haaarrryyyy!!!!!

2010-10-30 @ 11:38:50
URL: http://www.kulan.bloggplatsen.se
Min vän: Edith

Ååååh vad ni tre verkar ha roligt ihop! Colliekramar

2010-11-14 @ 15:49:15
URL: http://parisercollie.blogg.se/
Min vän: Elliot Kung af Upphärad

Jag SAKNAR ER!!!!!!!!!!

2010-11-28 @ 23:30:47
URL: http://www.kulan.bloggplatsen.se

Skriv gärna du också:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0