Bloggprinsessan



Jag säger som colliepojken Jag e här, jag e här!!!

Jag vet att det var länge sen jag skrev något i min blogg. Men det händer just ingenting att skriva om. Jag skulle ju ha varit på utställning för ett tag sen. Men matte åkte ju ner till Österlen med grabbarna bus. Och orkade inte fixa till frisyren på mig när hon kom hem. Och ingen ska säga att jag inte försökte själv. Men det är ett himla knep och knåp och få till det. Det ska kammas, badas, fönas och kammas igen. Man blir så himla trött i tassarna. Och kammen är så svår att hålla i.

Och inte gör vi några utflykter heller, vi kan inte lämna Joy ensam, och hon orkar inte följa med längre. Att ha en gammal hund hemma är som att ha en liten valp, säger min matte. Joy orkar bara gå en liten sväng i skogen numer. Och när vi kommer hem så måste hon vila. Inte är hon så matfrisk heller. Och hon vill inte vara ensam. Det är sorgligt, riktigt sorgligt. Jag saknar mina gamla trygga lekkamrat.


Kära, Kära gamla Joysan ♥

Men som tur är, så har jag ju lillasyster att leka med. ♥

Och vi kan ju alltid jaga katten Melvin om det blir långtråkigt.

Mina vänners ord
Min vän: colliepojken

TJENA på dej Bloggprinsessa!!!

Kul att se lite nya bilder. Ni pysslar väl om Joy ordentligt. Man behöver mycket kärlek när man blir gammal. Det säger min gamla matte till mig varje dag.

Tass på er!!!

2009-09-01 @ 18:08:30
URL: http://colliepojken.blogg.se/
Min vän: Paula

Hej på dig! Vilka fina rosor du fått! Ja nog är det tokigt att jyckar har så kort liv jämfört med människor. Väldigt orättvist, vi märker också av att Loppan blir äldre, ger henne lite medicin mot ledbesvär så hon ska klara trapporna två våningar länge än....

Tror Loppan o matte klarar trapporna ungefär lika länge

Ha det så kul med lillsyrran!

2009-09-03 @ 17:36:39
URL: http://paulaz.se

Skriv gärna du också:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0