Vi är på Österlen

Hallå på er...alla!

Förlåt att vi inte har bloggat på så länge. Men våran matte...hon som trycker på tangenterna...hon har ju varit på semester i Grekland, och sen har det ju varit student, massa jobb och lite barnbarn som ska vaktas. Men nu är vi här.Vi är nere på Österlen nu. Husse och matte har sån himla tur så det regnar i dag. Alltså...inget trädgårdsarbete. De har varit och handlat en massa god mat, det luktar gott från spisen kan ni tro. Braskaminen sprider god värme...och vi bara myser allihop.Melvin har redan funnit sin plats....husses säng.Det är så skönt att vara här nere. Vi stortrivs allihop. Lillebrorsan Harry är här för första gången, och han gillar verkligen Österlen.Ja jag har ju till och med hunnit träffa Colliekusinerna Göte och Jalle. Det var lajbans kan jag tala om. Jag ska nog träffa dom igen. Men lillkusinen Jalle tyckte att jag var alldeles för jobbig och energisk, förstår inte alls vad han menar med det. Jag som är lugnet själv.

Vi hörs igen....


Mina vänners ord
Min vän: Torsten

Men va faaaan....är ni på Österlen?!!! Avis??? Det är bara förnamnet! Jo, jag ska aätta igång med operation övertalning, att vi tar min nya bil och drar med en gång! :)

Att jag har saknat er, mina söta sessor, känns som en hel evighet sen! Nu får ni allt lov att hälsa Göte o lillebror, ja, eftersom ni är tjejer kan ni faktiskt hälsa en kram....jo, en riktig kram :)

Kramar till alla er också, hoppas ni har det riktigt, riktigt bra!

2010-06-10 @ 20:21:16
URL: http://prinstorsten.blogg.se/
Min vän: Aamor

Det är härligt på Österlen, tycker jag också när jag är där!

Njut nu riktigt!Nospussar

2010-06-11 @ 23:23:07
URL: http://aamor.bloggplatsen.se
Min vän: Elliot Kung af Upphärad

Hej allihop där nere på Österlen, det var längesen... ja så länge sen så Harry har välan blivit fullvuxen... nä jag bara skojar lite, men det var roligt att höras igen

Puss på er sessorna och kram till Harry

2010-06-11 @ 23:27:44
URL: http://www.kulan.bloggplatsen.se
Min vän: Paula

Vem skulle inte trivas på Österlen undrar vi fyrbenta som sitter i en lägenhet i Dalarna.haha

Men, vår husse och matte har vänligheten att åka ut med oss i husvagnen när tillfälle ges. Dock inte denna helg, för dom muttrar över att det är dötrist att sitta inne i en liten husvagn när regnet vräker ner. För det gör det, och det gillar vi inte!

Ha de nu så gott, spring några kilometer för oss också!

Kramen från pörtet

2010-06-12 @ 18:37:15
URL: http://paulaz.se
Min vän: Snygg-Göte von Fornborgen

Tjena Kusiner och annat smått och gott!!!

Nu undrar ni kanske vilka smått och gott e??? Ja inte vet jag. Ibland skuttar det ut ord ur min hjärna som jag inte riktigt kan stå för. Men om jag tänker till lite så kan välan gudmatte få stå för gott och eran husse för smått tokig, jamen nu har jag ju rett ut detta riktigt bra.

Kul som fanken att ni e här. Jag har hört talas om släktfoto på min gård i kväll. Det ska bli väldans kul och se om det lyckas.

Voffilitass så länge prinsar och prinsessor!!!

2010-06-14 @ 08:35:12
URL: http://colliepojken.blogg.se/
Min vän: Totti

Åh, är ni så långt borta. Hoppas ni får en riktigt mysig Skånesommar,

2010-06-15 @ 04:46:30
URL: http://www.tottskrutten.bloggagratis.se
Min vän: Milton

Jo säger matten tiden räcker inte till på sommaren för allt man vill och måste göra. Ha det bra i Skåneland Sessor och Harry önskar Milton

2010-06-18 @ 14:22:40
URL: http://taxenmilton
Min vän: Snygg-Göte von Fornborgen

Hello friends!!!

Om ni är på Österlen.....va faan e jag???? Jag trodde ju att jag hade hittat mig själv, men nu börjar jag tvivla. Pust... vad svårt livet e ibland!!!!!

Voffilitass på er!!!

2010-07-02 @ 21:38:15
URL: http://colliepojken.blogg.se/
Min vän: Buttons

Hej, vilket mysigt gäng ni är, jag bor med en katt som hatar mig, fast jag har försökt i 2 år att flörta in mig med henne. Himla tur jag har Matte...ja Husse är ok han också fast han bryr sig inte lika mycket.

Ha det gott

2010-08-21 @ 14:09:32
URL: http://floridatjej.bloggplatsen.se/

Skriv gärna du också:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0