Vi funderar..............



Ja, på hur det egentligen var på Blåkulla. Vad hände med Harry när han kom dit???? Och var han verkligen där, eller har han bara lurat oss.



Men han har i alla fall varit som förbytt sen Skärtorsdagen. Någonting hände i alla fall. Eller också har han lyssnat för mycket på Götes sagor....eller vad det nu är???????



Ja vad tror du Greta? Göte var ju till kärret och kysste solen. Och han verkar ju i alla fall vara normal nu.



Det här är ju inte vårat vanliga kärr, det är ett minikärr som har blivit till nu efter vintern i våran miniskog. Men Harry är ju en "mini-Göte" så det kanske funkar att ta hit honom.

Jaa, vi måste i alla fall försöka.

Mina vänners ord
Min vän: Elliot Kung af Upphärad

Inget att fundera på tjejer.... släng i slyngeln så skall ni se att han blir normal igen. Jag tror att han behöver ett riktigt Dyngbad he he,,,

Kram från Kungen

2010-04-10 @ 01:08:44
URL: http://www.kulan.bloggplatsen.se
Min vän: Totti

Håller med Elliot, släng i honom bara. Ungdomar ska tuktas så att de lär sig veta hut och sluta att tova till pälsarna på damerna.

2010-04-10 @ 05:17:15
URL: http://www.tottskrutten.bloggagratis.se
Min vän: Snygg-Göte von Fornborgen

För tusan tjejer släng inte i Harry i kärret, om ni gör det så blir han aldrig normal igen. Det här e viktiga grejer förstår ni. Man får bara en chans så det måste gå rätt till. Hälsa Harry att han hör av sig så ska jag berätta hur han ska göra. Jag hoppas att det funkar.

Voffsilitass på er!!!!

2010-04-10 @ 07:45:57
URL: http://colliepojken.blogg.se/
Min vän: Aamor

Glömde ju att säga att jag tycker att ni Prinsessor är jätte söta.

När matte läste längre ner på er blogg om vad ni får utstå med lillebror att han tovar ihopa er helt förstår jag er istället för min syrra har ju mig som sin egen levande pipleksak och tovar jämnt ihopa mitt brösthår!

Fast lillebror är ju bara bebis än, han kanske bättrar sig!Släng inte i honom i kärret, tukta honom på annat sätt!



Nospussar

2010-04-10 @ 10:52:37
URL: http://aamor.bloggplatsen.se
Min vän: Wille

Hej tjejer, och hmmm "Götes lillebror". Jag har beställt sol ända från skåne. Den skulle troligen levereras till i eftermiddag eller imorgon förmiddag. De hade ingen möjlighet innan dess, då det inkommit många solbeställningar sade de i alla fall.

2010-04-10 @ 11:37:41
URL: http://willebus.bloggagratis.se
Min vän: Snygg-Göte von Fornborgen

Tjena Harry!!!

Jädrans vilken tur att du frågade om råd. Nu ska du få höra vad du ska göra vid kärret. Du ska helst kyssa solen, men om det e solbrist så kan det räcka med att smaka på vattnet. Nu e jag inte riktigt säker på att det kommer att funka. Du Harry det får helt enkelt bli ett experiment. Om du törs så smaka på kärret så får vi se vad tusan som händer. JAG pirrar av spänning. Jag säger lycka till Lillkusin och håller nu både tass och svans på att du ska bli som vanligt igen.

Voffilitass på dig!!!

2010-04-10 @ 12:37:39
URL: http://colliepojken.blogg.se/
Min vän: Torsten

Harry! Det är bäst att du lyssnar på Göte (även om han hittar på saker ibland), men den här gången tror jag det är viktigt! Jag vill att Greta o Havanna ska få lite lugn o ro, så det är bäst att du inte gör nåt fel....och blir det fel är det nog bäst att du flyttar hit, för då behöver du nog Norrlands-vatten för att bli normal!

Lycka till!

2010-04-10 @ 15:55:17
URL: http://prinstorsten.blogg.se/
Min vän: Milton

Här är jag igen snyggisar, och Harry. Vilket mysigt kärr men hur busig och besvärlig brorsan är får man väl inte kasta i honom ( eller). Nu skall vi åka på utflykt matten har gjort mackor o kaffe, ha en braig Söndag tjejor med busiga Harry. Massa med pussar till er ifrån mig.

2010-04-11 @ 10:31:16
URL: http://taxenmilton

Skriv gärna du också:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Skriv här:

Trackback
RSS 2.0